Grafički i dizajnerski internet konkursi - Brandsupply

POTREBAN VAM JE DIZAJN ŠTAMPE?

Da li vam je potreban dizajn za štampu? Da li biste voleli da imate mogućnost da birate željeni dizajn po ceni koju sami odredite? Onda ste na pravom mestu na brandsupply.rs! Mnoge kompanije su pronašle savršeni dizajn tako što su napravile svoje lične konkurse za dizajn za štampu!

How Does It Work?

1
POSTAVITE KONKURS

Iznesite ideje, cenu i rok. Poslaćemo konurs hiljadama dizajnera širom Evrope.

2
POGLEDAJTE RAZLIČITE IDEJE

Pratite radove kako dolaze, ostavljate komentare i posmatrajte kako vaši komentari dobijaju oblik.

3
IZABERITE VAŠ NOVI DIZAJN

Izaberite najbolji rad, i preuzmite fajlove. Dizajneru će biti isplaćena nagrada. Mi se staramo o isplati.

LOGO DIZAJN, WEB DIZAJN I DRUGO
ZA VAS U SAMO PAR SATI

Svakodnevno smo okruženi dizajnom za štampu na razne načine. Razmislite koliko je svako odnas izložen štampanom dizajnu u vidu reklama,magazine brošura itd. Bezbroj kompanija, od malih do multinacionalnih korpioracija koriste razne načine štampanog dizajna. Preciznije, komuniciraju sa svojom ciljnom grupom putem štampanog dizajna I koriste ga kao jedan od načina promocije. Samim tim , štampani dizajn je odličan način da poboljšate vaše odnose sa trenutnim potrošačima ali I da steknete nove potrošače.  Koji god štampani dizajn da vam je potreban, naši dizajneri će dati sve od sebe da vam izađu u susret I ispune sve vaše želje,potrebe I očekivanja. 

O NAMA SU PISALI

Naše mušterije su rekle...

Saskia Velthuizen Sekretar izvršnog direktora

Moj konkurs mi je obezbedio 60 radova. Sa standardnom dizajnerskom agencijom uglavnom se dobije 2 do 3 rada. Jako sam zadovoljan konkursom i mojim novim dizajnom!

Rob Langezaal Direktor osoblja

Brandsupply je genijalna inicijativa! Jako sam zadovoljan rezultatima i sigurno ću koristiti vaše usluge u budućnosti!

Jovana Dizajner

Veliki pozdrav, i da vas samo pohvalim za sjajan sajt. Odusevljava me broj konkursa koji su aktivni, kao i svakodnevno pojavljivanje novih konkursa. Samo tako nastavite!

Agnes v. D Rukovodeći Direktor IT sektora-JobBank.be

Inovativna i transparentna inicijativa u oblasti grafičkog dizajna, a jednostavan za korišćenje.  Postavio sam nekoliko dizajnerskih konkursa i veoma sam zadovoljan rezultatima! Toplo preporučujem svim firmama! Ovo su prave vrednosti!

СТАТИСТИКА

Dizajnera

radova u proseku

konkursa do sada

radova

%

Препоручено

© Brandsupply, 2012 — 2016

  • Wire Transfer