Internacionalno onlajn tržište za grafički dizajn - Brandsupply


Brandsupply
je internacionalno onlajn tržište za grafički dizajn. Posmatrali smo, saslušali,pitali, proučavali i došli do zaključka da vizuelno predstavljanje kompanije ostavlja prvi i najbitniji utisak. Zato vam mi predlažemo da svoje nove ideje predstavite u najboljem svetlu.

Standardne dizajnerske agencije su često izvan domašaja preduzetnika,asocijacija ili fondacija.Glavni razlog je budžet potreban za izradu željenog dizajna. Iako poznajete nekoga ko je umešan u korišćenju računara,da li je on pravi izbor za izradu vašeg dizajna

Zbog navedenih razloga, mi vam pružamo dostupno rešenje. Mi smo tu da start ap kompanijama,srednjim preduzećima, asocijacijama i fondacijama omogućimo pristup profesionalnom grafičkom dizajnu. Brandsupply vam pruža pristup onlajn tržištu logo dizajna,korporativnog dizajna, veb-dizajna, advertajzinga i još mnogo toga. Mi brišemo granice kreativnosti i pružamo mogućnost dizajnerima da ponude svoje radove putem interneta.

Mi imamo vizionarski cilj na koji smo ponosni. Svaki novi brend ima svoju posebnu priču, a mi bismo bili počastvovani da pomognemo u pisanju prve strane.

Tim Brandsupply

brandsupply grafisch ontwerpThe team :

 


Orlando Founder

Orlando Kreileman

CEO / Osnivač

Nakon završenog MBA programa i doktorskih studija, Orlando je stekao zavidno iskustvo u Marketing Menadžmentu u multinacionalnoj kompaniji, pre nego što je sebe otkrio u preduzetništvu. Kao CEO uglavnom se bavi strategijama kompanije i dnevnim menadžmentom. "Kako internet nema granice, možemo da ponudimo jedinstvena rešenja kreativcima i poslodavcima sa našim internacionalnim timom u više zemalja."Orlando živi u Amsterdamu i pored surfovanja internetom i okeanom, uživa u snoubordingu i književnosti.

 


Brian Advisory board

Brian Hirman

Savetnički odbor

Brajan je u savetničkom odboru Brandsupply-a. Brajan je preduzetnik, investitor i mentor koji posluje sa mnogim digitalnim kompanijama kao što su Frventures, eVentures, Africa Fund, Starteenwinkel, Brandsupply,Baps.nu.r2b i app5. Do kraja 2009, Brajan je bio CEO Isobar Netherlands-a, internacionalne digitalne uslužne mreže kojoj je prodao svoju interaktivnu marketing agenciju 2006. Hirman je od 1992 aktivan u oblasti digitalnih medija i Marketinškoj industriji.

 


Robbert Online marketing strategist

Robbert Visser

Savetnički odbor

Robert je onlajn marketinški strateg Brandsupply-a.  Nakon njegovih ekonomskih i pravnih studija na Erasmus univerzitetu u Roterdamu, Robert je pet godina radio u Boston Consulting Group (BCG) u Holandiji, Rusiji i Ukrajini. Nakon toga radio je kao jedan od osnivača i izvršni partner u Expand Online kompaniji. Tim Expanda je porsatao do 25 članova i nagrađen je Zlatnom Gazelom. Robert investira kroz svoj fond Aquarii BV.

 


Lisa Country manager USA

Lisa Jehle

Regionalni Menadžer USA

Lisa Brandsupply obogaćuje Nemačkom kulturom svojom kretivnošću. Stekla je internacionalno obrazovanje, školujući se u Nemačkoj i Kaliforniji. Njeno premeštanje iz Nemačke u Los Anđeles pa zatim u Holandiju, pokazuje njenu želju za putovanjem i istraživanjem različitih kultura. Lisa se priključila Brandsupply timu 2011 godine. Odgovorna je za korisničku podršku Nemačke.  Zbog njenog internacionalnog obrazovanja i tečnog Engleskog, takođe je zadužena za internacionalno tržište Brandsupply-a.

 


Floris Country manager Netherlands

Floris Wagenaar

Regionalni Menadžer Holandije

Floris radi za Brandsupply od leta 2011, kada se otvorilo radno mesto zbog internacionalnog širenja firme. Mora da je to bila sudbina, jer je baš tada dobio svoju diplomu u Medijama i komunikaciji. Tokom njegovih studija, Floris je radio u marketinškom sektoru kompanije za pozorišnu produkciju. Kada ne radi, Floris igra fudbal, čita, gleda filmove ili se šeta ulicama Amsterdama. Iako nema interesantne hobije kao što je planinarenje ili borba protiv medveda, on nas ubeđuje da je njegov život dovoljno uzbudljiv takav kakav je. Ako na vaš mejl nije odmah stigao odgovor, sigurno igra ping pong sa nekim od svojih kolega. Unapred se izvinjavamo.

 


Simon Country manager Germany

Simon Iseringhausen

Regionalni Menadžer Nemačka

Simon se pridružio Brandsupply timu u Februaru 2012. da preuzme brzo rastuće Nemačko tržište. Iskustvo selidbe iz Nemačke u prestonicu Saudijske Arabije Rijad, kada je imao 11 godina, imalo je veliki uticaj na njegov budući život.  Sa 18 godina, ponovo je napustio Nemačku kako bi radio kao volonter u Evropskoj Uniji u Estoniji. Od 2009 živi u Utrehtu gde studira Komunikacije i Medije kako i Advertajzing.  U slučaju da ne radi ili putuje svetom, većinu svog slobodnog vremena provodi igrajući se sa svojim high tech spravicama kao što su njegov smartphone,MacBook itd. koji su glavni razlozi zašto ga skoro nikad nećete videti bez jedne od tih spravica u ruci ili džepu.

 


Jérémie Country manager France

Maaike Chaix

Regionalni Menadžer Francuska

Povratak u Amsterdam je za Maaike povratak svojim korenima. Iako je odrasla u Francuskoj, poreklom je iz Holandije i trenutno koordinira sa Francuskim klijentima iz Holandske prestonice. S obzirom da još uvek pohađa Master iz Menadžmenta u Kopenhagen Biznis Školi, odlučila je da se na neko vreme pridruži Brandsupply zajednici pre nego što se vrati svojim studijama. Kako je živela u Parizu, Londonu, Durhamu, Berlinu, Kopenhagenu i Amsterdamu, ko zna gde će je sledeći izazov odvesti!

Da Krenemo...
Social Network

© Brandsupply, 2012 — 2016

  • Wire Transfer